Sandt eller falsk om pelsdyr

welfur for imod

Fiktion og fakta

Hvorfor er danske minkavlere interesseret i at welfur kigger ud til farmen?

Som menneske er det tydeligt at se om andre individer ikke trives. Går man ned ad strøget i København, kan man godt se om der er en hjemløs der ikke kommer i bad hver dag. Ikke noget ondt om hjemløse, jeg har stor sympati og empati for folk der ikke har det optimalt, men det kan godt ske at tøj , hår og personlig hygiejne ikke afspejler resten af befolkningen.

Hvis vi skal drage en parallel til pelsdyr kan man sige at dyr som ikke har de rette forhold viser udslag i trivsel og kvalitet. Ja, ud af en besætning på 30.000 dyr, vil det være muligt en gang imellem at støde ind i en overset mink der har et sår eller lignende. Det vigtige ved dette er ikke om de findes, for det gør de, men at der er den rette indstilling til at der sættes ind med behandling når de opdages.

I en verden hvor falske nyheder på facebook og andre websteder, har kildekritik aldrig været vigtigere. Det ser desværre ud til at der er en tendens til at, ligesom politik, pelsindustriens kritikere også er styret af laveste fællesnævner. Du skal danne din egen mening og jeg forventer at du er kildekritisk når du læser denne artikel. Åben et nyt vindue på din computer ved at klikke på dette link (Klik her) og skriv en søgning indenfor et emne som du ved du aldrig har søgt før. Glem nu alt om dette og læs videre på welfur.dk. Indenfor de næste par uger vil du støde på cookie relateret nyheder og reklamer - der er ikke noget at sige til at folk uden kildekritik tror at pelsdyrerne bliver flået levende og andre forfærdelige ting. Men, det er ikke dig! Du vælger holdning ud fra velovervejet og analytisk sans - du er ikke som laveste fællesnævner.

 

 

  • Hjem
  • Welfurmink og ikke-welfurmink