Fremtid

Hvad er de gode ting ved den danske pelsindustri og fremtiden for disse?welfur dk mink pels1

Den danske pelsindustri er førende i verden. At være førende er lig med ansvar. På et objektivt plan må man sige at der bliver gjort meget for nye tiltag. WelFur er et af disse tiltag. Det er også et forsøg på at forbedre fremtiden. Som avler er det ikke en nødvendighed at være elsket af alle, men man må huske at der er mennesker bag facaden i mange af livets aspekter - og som menneske har man brug for at blive anerkendt for at man gør det godt. Hvis man går lidt i dybden i pelsindustrien vil man opleve mange fornuftige tiltag der skinner igennem ude på farmen - der er også mindre gode tiltag som er lavet af teoretiske mennesker med for lidt indsigt, som vi kender det fra de øvrige regelsæt i Danmark. Pelsindustrien er en branche der klarer sig selv. Den kan tit ses enten helt i bund eller helt i top. Den konstante faktor skal her være dyrevelfærd. WelFur er et stort skridt i den retning.

Hvorfor er befolkningen ikke mere kildekritisk når det kommer til grimme rygter om den danske pelsindustri og hvordan kan vi formindske disse dårligheder som opbygger had?welfur dk mink pels2

Det er alment kendt at der er en skare af personer der ikke bryder sig om pelsindustrien. Klikker man ind på en video omkring emnet ser man ikke så sjældent kommentarer som ikke er hverken konstruktive eller positive. Man kan ikke forvente at befolkningen er lige godt uddannet indenfor kommunikation og man må derfor bære over med disse mennesker og prøve at forstå at det er deres frustrationer som de kommer af med. Der er også en tendens til at vi i samfundet vil have de lette løsninger og så hurtigt videre. Det er de færeste af dem der er imod pelsindustrien som er så meget imod at de orker at bruge mere end fem minutter på at arbejde med emnet. Falske nyheder er ligeledes blevet en god forretning. Det ser ud til at sociale medier er blevet hovednyhedskilde for mange mennesker der ikke har lært kildekritik - Det er synd for vores samfund.

Umiddelbart mener jeg at det er den rigtige kurs der er sat fra pelsindustriens side nemlig, at man arbejder fokuseret og med regelsæt i baghånden og ikke kommenterer på bemærkninger der er skrevet på seks sekunder af folk som skal have afløb for personlige meninger. Konklusionen må være at man langsomt prøver at nå dem man kan nå ved oplysning, og resten må man lade være så de kan sejle videre i "deres egen sø" - ressourcerne bruges bedst andre steder.

 

Hvad er udfordringerne i den danske pelsindustri og hvordan tackles disse?welfur dk mink pels3

Den danske pelsindustri er først og fremmest en forretning. Den er for det meste drevet af hobby og interesse, som er gået over i et forretningseventyr. Ikke alle eventyr ender lykkeligt og det må nogle også sande. WelFur ser ud til at være et godt tiltag som kan arbejde sig ind på det samfundet er på vej mod som smileyordninger og please-lovgivninger. WelFur ændrer jo ikke på noget i Danmark rent dyrevelfærdsmæssigt, men det sætter tingene i kasser så udenforstående kan forholde sig bedre til pelsindustrien. Vi lever i et demokrati hvor vi alle skal arbejde mod kompromisser - på begge sider af fronten, om man vil

 

Tak for din tid.

The future is dead for this sector - adapt and overcome

 

www.sorens-service.dk

 

  • Hjem
  • Fremtiden for mink